Hoe kunnen we u helpen?

Omdat het verlies van een dierbare een heel ingrijpende gebeurtenis is, begeleiden we u in alle stappen voor, tijdens en na de uitvaart.

We regelen niet alleen de praktische kant van de uitvaart. We maken ook tijd om te luisteren, zodat we rekening kunnen houden met de (uitvaart)wensen en het budget van de overleden dierbare en/of de nabestaanden. Elke uitvaart is een héél persoonlijke aangelegenheid. Een mooi afscheid is ook noodzakelijk om een pijnlijk verlies te kunnen verwerken en een plaatsje te geven.

Geschiedenis

De firma Bleyaert werd in 1922 opgericht door Joseph Bleyaert. De zaak was toen nog een aannemersbedrijf met een schrijnwerkerij waar ook doodskisten gemaakt werden. Onder de leiding van Donald Bleyaert groeide het bedrijf uit tot een uitvaartcentrum met vier vestigingen (Sint-Kruis, Sint-Andries, Assebroek en Knokke).

Vandaag is Frederique De Grande zaakvoerder. Met een team van vier vaste en een tiental losse medewerkers bouwde hij de goede reputatie verder uit. Dankzij hun uitstekende service en goede naam mochten ze al heel wat uitvaarten verzorgen van bekendheden.

Dankzij hun jarenlange traditie en ervaring slagen zij erin om aan elke uitvaart een persoonlijke toets te geven.

Om een nog betere dienstverlening te garanderen, sloot Bleyaert zich in 2005 aan bij DELA.

Stel een vraag

* verplicht in te vullen