Brugge
Brugge (St-Pieters)

Hoe kunnen we u helpen?

Omdat het verlies van een dierbare een heel ingrijpende gebeurtenis is, begeleiden we u in alle stappen voor, tijdens en na de uitvaart.

We regelen niet alleen de praktische kant van de uitvaart. We maken ook tijd om te luisteren, zodat we rekening kunnen houden met de (uitvaart)wensen en het budget van de overleden dierbare en/of de nabestaanden. Elke uitvaart is een héél persoonlijke aangelegenheid. Een mooi afscheid is ook noodzakelijk om een pijnlijk verlies te kunnen verwerken en een plaatsje te geven.

Geschiedenis

Welkom bij Uitvaartzorg Ackaert-Vanheste DELA, waar traditie en eigentijdse benadering samenkomen om u op een persoonlijke en betekenisvolle manier te ondersteunen bij het afscheid nemen van uw dierbaren.

Uitvaartcentrum Ackaert-Vande Woestijne werd opgericht in 1916 en was vier generaties lang een familiezaak. Gilbert Pleysier, ceremoniemeester voor begrafenissen en huwelijken, nam in 1995 de succesvolle zaak over. Samen met zijn echtgenote Ingrid Blancke zorgt hij voor een persoonlijke begeleiding bij elke uitvaart. Zij gaven de fakkel in juli 2015 over aan Jeroen Degrieck die deze traditie verder zet.

De geschiedenis bij uitvaartzorg Vanheste begint in 1926, toen de familie Vanhecke het vervoer van lichamen in Brugge beheerde. In 1981 nam een nieuwe generatie het over, Fernand Vanheste en zijn zonen. In 2003 heeft uitvaartcentrum Vanheste een eigen funerarium gerealiseerd in  Sint-Pieters, dat werd geleid door de broers Marc en Luc Vanheste, bijgestaan door Karine Plovie, echtgenote van Luc en hun toegewijd team.

Vanaf 1 oktober 2023 bundelen Uitvaartcentrum Vanheste en Uitvaartzorg Ackaert-Vande Woestijne hun krachten als Uitvaartzorg Ackaert-Vanheste DELA.

Jeroen, Karine, Janno, Vanessa en ons toegewijd team streven ernaar om uw afscheid een bron van troost en steun te maken.

Stel een vraag

* verplicht in te vullen