Hoe kunnen we u helpen?

Omdat het verlies van een dierbare een heel ingrijpende gebeurtenis is, begeleiden we u in alle stappen voor, tijdens en na de uitvaart.

We regelen niet alleen de praktische kant van de uitvaart. We maken ook tijd om te luisteren, zodat we rekening kunnen houden met de (uitvaart)wensen en het budget van de overleden dierbare en/of de nabestaanden. Elke uitvaart is een héél persoonlijke aangelegenheid. Een mooi afscheid is ook noodzakelijk om een pijnlijk verlies te kunnen verwerken en een plaatsje te geven.

Geschiedenis

Meer dan 25 jaar kwaliteit

In 1994 nam Patrick Verheyden een begrafenisonderneming over van de familie De Schepper en bouwde dit uit tot een volwaardige uitvaartonderneming. In 1998 werden verbouwingswerken opgestart aan een aangrenzend pand en vond tijdens het weekend van 17, 18 oktober 1998 de officiële opening plaats van een volledig vernieuwd funerarium.

Onder impuls van Patrick groeide het “Rouwcentrum Verheyden” uit tot de uitvaartspecialist van Wetteren en Wichelen. De families stonden steeds centraal en een menselijke aanpak was de rode draad doorheen de geschiedenis van de zaak.

 Om een nog betere dienstverlening te garanderen sloot Patrick zich in 2004 aan bij DELA. Met grote dankbaarheid blikken we terug op alles wat Patrick heeft opgebouwd en op het vertrouwen dat hij stelde in Nancy Poppe, dat zij “Uitvaartzorg Verheyden” in dezelfde richting zou sturen. Van 2015 tot 2022 stond “Uitvaartzorg Verheyden” onder de deskundige leiding van Nancy Poppe. Wij bouwen nu verder op deze stevige fundamenten van kwaliteit en persoonlijke dienstverlening. Dit met oog voor traditie alsook voor nieuwe en moderne trends.

Nu, 25 jaar later, staat Caroline en haar team van 6 dames klaar om families die getroffen worden door een verlies bij te staan op een warme en betrokken manier. Daarnaast helpen ook een tiental gelegenheidsmedewerkers mee als ondersteunende krachten. Dankzij hun jarenlange traditie en ervaring slagen zij erin om aan elke uitvaart een persoonlijke toets te geven.

In het voorjaar van 2023 verhuisde “Uitvaartzorg Verheyden” naar een ruimer en moderner pand in de Lambroekstraat 50 te Massemen (Wetteren), waar ze aan de behoeftes van alle families kunnen voldoen.

Stel een vraag

* verplicht in te vullen