Hoe kunnen we u helpen?

Omdat het verlies van een dierbare een heel ingrijpende gebeurtenis is, begeleiden we u in alle stappen voor, tijdens en na de uitvaart.

We regelen niet alleen de praktische kant van de uitvaart. We maken ook tijd om te luisteren, zodat we rekening kunnen houden met de (uitvaart)wensen en het budget van de overleden dierbare en/of de nabestaanden. Elke uitvaart is een héél persoonlijke aangelegenheid. Een mooi afscheid is ook noodzakelijk om een pijnlijk verlies te kunnen verwerken en een plaatsje te geven.

Geschiedenis

Meer dan 25 jaar kwaliteit

In 1994 nam Patrick Verheyden een begrafenisonderneming over van de familie De Schepper en bouwde dit uit tot een volwaardige uitvaartonderneming. In 1998 werden verbouwingswerken opgestart aan een aangrenzend pand en vond tijdens het weekend van 17, 18 oktober 1998 de officiële opening plaats van een volledig vernieuwd funerarium.

Onder impuls van Patrick groeide het “Rouwcentrum Verheyden” uit tot de uitvaartspecialist van Wetteren en Wichelen. De families stonden steeds centraal en een menselijke aanpak was de rode draad doorheen de geschiedenis van de zaak.

Om een nog betere dienstverlening te garanderen sloot Patrick zich in 2004 aan bij DELA. Sinds 2015 staat “Uitvaartzorg Verheyden” onder de deskundige leiding van Nancy Poppe. Met grote dankbaarheid blikken we terug op alles wat Patrick heeft opgebouwd en op het vertrouwen dat hij stelde in het nieuwe team dat “Uitvaartzorg Verheyden” in dezelfde richting zou sturen. Wij bouwen nu verder op de stevige fundamenten van kwaliteit en persoonlijke dienstverlening. Dit met oog voor traditie alsook voor nieuwe en moderne trends.

Stel een vraag

* verplicht in te vullen