Hoe kunnen we u helpen?

Omdat het verlies van een dierbare een heel ingrijpende gebeurtenis is, begeleiden we u in alle stappen voor, tijdens en na de uitvaart.

We regelen niet alleen de praktische kant van de uitvaart. We maken ook tijd om te luisteren, zodat we rekening kunnen houden met de (uitvaart)wensen en het budget van de overleden dierbare en/of de nabestaanden. Elke uitvaart is een héél persoonlijke aangelegenheid. Een mooi afscheid is ook noodzakelijk om een pijnlijk verlies te kunnen verwerken en een plaatsje te geven.

Geschiedenis

Patrick Verheyden nam in 1994 een bestaande begrafenisonderneming over. Hij breidde het uitvaartcentrum uit met een funerarium en investeerde in een moderne infrastructuur.

Om een nog betere dienstverlening te garanderen, sloot Verheyden zich in 2004 aan bij DELA.

Nadien nam Wouter Van Soom de fakkel over. Eerst deed hij ervaring op bij uitvaartcentrum Timmermans in Antwerpen. Vervolgens bouwde hij de begrafenisonderneming in Wetteren verder uit. Hij deed hetzelfde voor uitvaartcentrum DELA Dampoort in Gent. Op 1 juli 2015 nam Nancy Poppe de functie van uitvaartondernemer over van Wouter. Zij runt nu samen met haar medewerkers Uitvaartcentrum Verheyden.

Stel een vraag

* verplicht in te vullen