Herdenkingsdienst

Een tijdje terug nam u afscheid van uw dierbare. De tijd verstrijkt. Maar het gemis blijft en herinneringen zijn kostbaar.

Mooie herinneringen ophalen …

Rouwen is een heen en weer bewegen tussen verdriet en trachten weer verder te gaan. Maar steeds in liefdevolle verbinding mét en in herinnering aan de dierbare overledene. Omdat wij weten hoe belangrijk die herinneringen zijn, nodigen wij u graag uit voor een herdenkingsdienst.
Een moment waarop wij samen met u eer bewijzen aan uw dierbare en u mooie herinneringen kan ophalen aan de overledene.

… samen met andere nabestaande

De herdenkingsdiensten zijn er voor iedereen die een dierbare verloor en voor de organisatie van de uitvaartplechtigheid beroep deed op onze diensten. Na een serene viering kan u, bij een hapje en een drankje, napraten met anderen nabestaanden en uw ervaringen delen om steun te vinden bij elkaar. Want ‘samen herdenken’ kan ook troostend zijn.

Wilt u er graag bij zijn? Dan verwelkomen wij u en, indien gewenst, iemand uit uw naaste omgeving op één van onze herdenkingsdiensten*.

Het enige wat u daarvoor moet doen, is u inschrijven via onderstaande link vóór 19 april 2024.

Locatie

Uitvaartzorg Verheyden - Aula De Linde| Lambroekstraat 50 | 9230 Wetteren

Datum

Vrijdag 26 april 2024 om 19.00u


Indien u nog vragen hebt, kan ons bereiken op het nummer 09 366 19 92 of via verheyden@dela.be

Warme groeten,
Het voltallige team van Uitvaartzorg Verheyden


*De herdenkingsdiensten zijn er voor families wiens dierbare een dienst kreeg in onze aula. We bieden de dienst aan voor maximum 4 personen per familie. Op die manier kunnen we iedere familie de kans geven om aanwezig te zijn.

Schrijf je hier in voor de herdenkingsdienst

* verplicht in te vullen

DELA hecht veel belang aan je privacy en wenst je persoonsgegevens op een eerlijke, wettelijke en transparante manier te verwerken. Dat kan je lezen in onze privacyverklaring.

Herdenkingsplechtigheid