Hoe kunnen we u helpen?

Omdat het verlies van een dierbare een heel ingrijpende gebeurtenis is, begeleiden we u in alle stappen voor, tijdens en na de uitvaart.

We regelen niet alleen de praktische kant van de uitvaart. We maken ook tijd om te luisteren, zodat we rekening kunnen houden met de (uitvaart)wensen en het budget van de overleden dierbare en/of de nabestaanden. Elke uitvaart is een héél persoonlijke aangelegenheid. Een mooi afscheid is ook noodzakelijk om een pijnlijk verlies te kunnen verwerken en een plaatsje te geven.

Geschiedenis

Victor Vercruysse richtte een begrafenisonderneming op in 1967. Zijn zoon Jean-Pierre bouwde de zaak verder uit. Guy Platteau, schoonzoon van Jean-Pierre, werkte al tien jaar in het uitvaartcentrum toen hij de zaak overnam. In 2013 nam Henk D’Haeyere het roer over. Hij gaf de fakkel op zijn beurt door aan Alex Platteau. Deze gemotiveerde uitvaartondernemer bouwt samen met zijn team verder op de familietraditie van kwaliteit en service. Eén warme familie die zorgt voor andere families met een sterke lokale verankering.

Om een nog betere dienstverlening te garanderen, sloot Vercruysse zich in 2005 aan bij DELA.

Stel een vraag

* verplicht in te vullen