Hoe kunnen we u helpen?

Omdat het verlies van een dierbare een heel ingrijpende gebeurtenis is, begeleiden we u in alle stappen voor, tijdens en na de uitvaart.

We regelen niet alleen de praktische kant van de uitvaart. We maken ook tijd om te luisteren, zodat we rekening kunnen houden met de (uitvaart)wensen en het budget van de overleden dierbare en/of de nabestaanden. Elke uitvaart is een héél persoonlijke aangelegenheid. Een mooi afscheid is ook noodzakelijk om een pijnlijk verlies te kunnen verwerken en een plaatsje te geven.

Geschiedenis

Ons funerarium werd in 1983 opgericht te Gistel, waar wij begonnen met een winkel in de Sint-Jansgasthuisstraat om daarna ons funerarium met 4 groetkamers en nieuwe winkel te openen in de Heyvaertlaan 10 te Gistel. De zaak was toen nog niet enkel een begrafenisonderneming maar we organiseerden toen ook huwelijken en deden ook ziekenvervoer. Onder de leiding van Jean-Pierre, Marleen en later dochter Jill groeide het bedrijf en bouwden we de goede reputatie verder uit. We beslisten in 2015 een gloednieuwe aula te bouwen die plaats biedt aan 200 mensen, om te kunnen voldoen aan de wensen van onze families. Dankzij onze uitstekende service en goede naam werd het uitvaartcentrum een gevestigde waarde tot ver buiten Gistel.

Om een nog betere dienstverlening te garanderen, sloot Uitvaartzorg Vanhooren zich in 2019 aan bij DELA. Gecombineerd met onze jarenlange traditie en ervaring slagen we erin om aan elke uitvaart een persoonlijke toets te geven.

 

Stel een vraag

* verplicht in te vullen