Hoe kunnen we u helpen?

Omdat het verlies van een dierbare een heel ingrijpende gebeurtenis is, begeleiden we u in alle stappen voor, tijdens en na de uitvaart.

We regelen niet alleen de praktische kant van de uitvaart. We maken ook tijd om te luisteren, zodat we rekening kunnen houden met de (uitvaart)wensen en het budget van de overleden dierbare en/of de nabestaanden. Elke uitvaart is een héél persoonlijke aangelegenheid. Een mooi afscheid is ook noodzakelijk om een pijnlijk verlies te kunnen verwerken en een plaatsje te geven.

Geschiedenis

Robert Janssen maakte als timmerman al doodskisten, maar bouwde zijn zaak uit tot een volwaardige begrafenisonderneming in 1949. Zijn dochter trouwde in 1966 met Hugo Van Dooren, die in 1973 de zaak van zijn schoonvader overnam. Hun zoon Werner hielp vanaf zijn vijftiende mee in de zaak. In 2001 werd hij vaste medewerker. Een jaar later nam hij het uitvaartcentrum over van zijn vader.

Om een nog betere dienstverlening te garanderen, sloot Van Dooren zich in 2005 aan bij DELA. In mei 2016 nam Mady Engelen het roer over van Werner Van Dooren.

Stel een vraag

* verplicht in te vullen