Hoe kunnen we u helpen?

Omdat het verlies van een dierbare een heel ingrijpende gebeurtenis is, begeleiden we u in alle stappen voor, tijdens en na de uitvaart.

We regelen niet alleen de praktische kant van de uitvaart. We maken ook tijd om te luisteren, zodat we rekening kunnen houden met de (uitvaart)wensen en het budget van de overleden dierbare en/of de nabestaanden. Elke uitvaart is een héél persoonlijke aangelegenheid. Een mooi afscheid is ook noodzakelijk om een pijnlijk verlies te kunnen verwerken en een plaatsje te geven.

Geschiedenis

Adrienne en Albert Severens startten in 1967 hun eigen uitvaartonderneming vanuit hun woning in Overpelt. De zaak groeide uit tot een bloeiend familiebedrijf met vestigingen in Overpelt, Neerpelt en Lommel. Samen met hun ouders bouwen dochters Cynthia en Suzy verder op de traditie van kwaliteitsvolle dienstverlening. Om een nog betere dienstverlening te garanderen, sloot Severens zich in 2008 aan bij DELA.

In 2020 werd het uitvaartcentrum in Lommel uitgebreid met een extra begroeting- en regelruimte. Ook werden de winkel en aula in een nieuw, warm en eigentijds jasje gestoken.Na heel wat plannen en hard werken was de opening van een nieuwe locatie en aula ‘Pelterhof’ in de lente van 2023 een feit. Een nieuwe locatie voorzien van de nieuwste technologieën qua beeld en klank met een ruime parking en eigen koffieruimte.

Het uitvaartcentrum werd eveneens smaakvol ingericht in de kenmerkende warme huisstijl van Uitvaartzorg Severens DELA en DELA.

Samen met een gedreven team streven wij dagelijks naar een persoonlijk verhaal met professionele zorg voor een waardig op maat gemaakt afscheid. Een serene en kwaliteitsvolle dienstverlening bieden aan onze betrokken families dragen wij allen dan ook hoog in het vaandel.

Vanaf 2024 zal Uitvaartzorg Severens verder gaan onder de naam Uitvaartzorg Severens DELA

Stel een vraag

* verplicht in te vullen