Boom
Bornem

Hoe kunnen we u helpen?

Omdat het verlies van een dierbare een heel ingrijpende gebeurtenis is, begeleiden we u in alle stappen voor, tijdens en na de uitvaart.

We regelen niet alleen de praktische kant van de uitvaart. We maken ook tijd om te luisteren, zodat we rekening kunnen houden met de (uitvaart)wensen en het budget van de overleden dierbare en/of de nabestaanden. Elke uitvaart is een héél persoonlijke aangelegenheid. Een mooi afscheid is ook noodzakelijk om een pijnlijk verlies te kunnen verwerken en een plaatsje te geven.

Geschiedenis

In 1930 werd uitvaartcentrum Rongé opgericht in Niel, maar is sinds 1946 gevestigd in Boom. Eerst op de Markt, later in de Antwerpsestraat. In 2000 was er de verhuis naar een moderne nieuwbouw, recht tegenover het Boomse kerkhof. Het familiebedrijf geniet ondertussen al meer dan 80 jaar een uitstekende reputatie in de streek. Om een nog betere dienstverlening te garanderen, sloot Rongé zich in 2008 aan bij DELA.

Framar Rongé en echtgenote Anita Damman gaven in 2012 de fakkel door aan Gert Rongé. In 2015 nam medewerker Tim Laurent op zijn beurt de functie van Uitvaartcentrum Manager op zich.

Stel een vraag

* verplicht in te vullen