Hoe kunnen we u helpen?

Omdat het verlies van een dierbare een heel ingrijpende gebeurtenis is, begeleiden we u in alle stappen voor, tijdens en na de uitvaart.

We regelen niet alleen de praktische kant van de uitvaart. We maken ook tijd om te luisteren, zodat we rekening kunnen houden met de (uitvaart)wensen en het budget van de overleden dierbare en/of de nabestaanden. Elke uitvaart is een héél persoonlijke aangelegenheid. Een mooi afscheid is ook noodzakelijk om een pijnlijk verlies te kunnen verwerken en een plaatsje te geven.

Geschiedenis

Uitvaartcentrum Remans werd opgericht in 1952, en is hiermee de oudste uitvaartonderneming in Genk en omstreken. Alfons Remans en echtgenote Regine Dijlst verzorgden uitvaarten samen met hun zoon René. In 1983 openden ze het allereerste funerarium van Genk. In 1988 ging vader Remans op pensioen en nam René de zaak over samen met zijn echtgenote Simonne Schouteden. Eind 2015 gaven ze de fakkel door aan Alexandra Mazzarella. Zij bouwt verder op de ervaring en traditie van het familiebedrijf.

Stel een vraag

* verplicht in te vullen