Hoe kunnen we u helpen?

Omdat het verlies van een dierbare een heel ingrijpende gebeurtenis is, begeleiden we u in alle stappen voor, tijdens en na de uitvaart.

We regelen niet alleen de praktische kant van de uitvaart. We maken ook tijd om te luisteren, zodat we rekening kunnen houden met de (uitvaart)wensen en het budget van de overleden dierbare en/of de nabestaanden. Elke uitvaart is een héél persoonlijke aangelegenheid. Een mooi afscheid is ook noodzakelijk om een pijnlijk verlies te kunnen verwerken en een plaatsje te geven.

Geschiedenis

Albert Porrez begon in 1946 een zaak in rouwvervoer. Zijn zoon Dirk nam het bedrijf over in 1978, en bouwde deze in 1992 uit tot een volwaardige begrafenisonderneming. Hij was de eerste in de streek met een eigen funerarium. In 1998 werd de zaak volledig verbouwd, en in 2002 werd het funerarium vernieuwd.

Om een nog betere dienstverlening te garanderen sloot Dirk Porrez zich in 2010 aan bij DELA. In juli 2013 nam Wouter Van Soom (uitvaartcentrum manager bij DELA Dampoort en UC Verheyden) de fakkel van Dirk over. Op 1 juli 2015 werd Kurt Coppens de nieuwe uitvaartondernemer van Uitvaartcentrum Porrez. Samen met zijn medewerkers zorgt hij voor een persoonlijke uitvaart naar ieders wensen.

Stel een vraag

* verplicht in te vullen