Hoe kunnen we u helpen?

Omdat het verlies van een dierbare een heel ingrijpende gebeurtenis is, begeleiden we u in alle stappen voor, tijdens en na de uitvaart.

We regelen niet alleen de praktische kant van de uitvaart. We maken ook tijd om te luisteren, zodat we rekening kunnen houden met de (uitvaart)wensen en het budget van de overleden dierbare en/of de nabestaanden. Elke uitvaart is een héél persoonlijke aangelegenheid. Een mooi afscheid is ook noodzakelijk om een pijnlijk verlies te kunnen verwerken en een plaatsje te geven.

Over ons

Eddy Luyts uitvaartverzorging staat voor ontzorgen en zorgen voor. Afscheid nemen van een dierbare … eens wordt iedereen ermee geconfronteerd. De wijze waarop dit gebeurt kan een onuitwisbare indruk achterlaten.

Eddy Luyts als begrafenisondernemer wil een persoonlijke en professionele ondersteuning geven en samen met u, vorm geven aan een mooie en passende uitvaart rekening houdend met de wensen van zowel de familie als de overledene.

In ons modern en stijlvol rouwcentrum neem je in alle sereniteit afscheid van je geliefde. Een persoonlijk afscheid in een rustgevend kader wordt immers naar waarde geschat bij een begrafenis.

Voor alle randzaken die bij een overlijden komen kijken, kun je op ons rekenen. Wij bekommeren ons eventueel over uw administratieve zaken, regelen alle noodzakelijke formaliteiten voor de begrafenis en zorgen voor begeleiding op maat. Zeker in de moeilijke dagen na een overlijden is daar nood aan.

Als uitvaartonderneming bezorgen we je een overzichtelijke leidraad en de nodige houvast. Van pensioenregeling, over verzekeringen tot bankzaken en andere praktische beslommeringen, we staan aan je zijde met de nodige ervaring.

We zorgen uiteraard voor de rouwbrieven, prentjes met of zonder foto, maken afspraken voor kerkdiensten, auladiensten in crematoria of zalen. Reserveren koffietafels bij cateringzaken of parochiezalen. Plaatsen rouwberichten in de verschillende kranten.

Vanaf 2024 zal Uitvaartzorg Luyts verder gaan onder de naam Uitvaartzorg Luyts DELA.

Stel een vraag

* verplicht in te vullen