Hoe kunnen we u helpen?

Omdat het verlies van een dierbare een heel ingrijpende gebeurtenis is, begeleiden we u in alle stappen voor, tijdens en na de uitvaart.

We regelen niet alleen de praktische kant van de uitvaart. We maken ook tijd om te luisteren, zodat we rekening kunnen houden met de (uitvaart)wensen en het budget van de overleden dierbare en/of de nabestaanden. Elke uitvaart is een héél persoonlijke aangelegenheid. Een mooi afscheid is ook noodzakelijk om een pijnlijk verlies te kunnen verwerken en een plaatsje te geven.

Geschiedenis

Omstreeks 1900 werd de onderneming gesticht door Jan en Rosalia Ketelaars – van den Wyngaert. Door de jaren heen verzorgden zij naast begrafenissen, eveneens vrachtvervoer en verhuizingen en werd de naam Jan Ketelaars verbonden met doopsels, communie, huwelijk, jubilarissen en overlijden van vele families uit Kapellen en omgeving.

In volle oorlogstijd namen Jan en Margaretha Ketelaars – Van Tichel de zaak over. Dankzij een enorme toewijding werd de zaak gemoderniseerd en specialiseerden zij zich tot het uitvoeren van begrafenissen en huwelijken.

In 1963 kwamen Jan en Julia Ketelaars – De Schutter aan het roer van de onderneming en realiseerden omstreeks 1980 hun eerste rouwcentrum.
In 1987 heeft de vierde generatie, Jan en Myriam Ketelaars – van Aert, de zaak overgenomen. Zij wilden zich meer focussen op het uitvoeren van uitvaartplechtigheden en richten een volledig nieuw gebouw op met winkelruimte, privaat rouwcentrum, aula, toonzaal voor doodskisten, aparte besprekingsruimte.


Stel een vraag

* verplicht in te vullen