Hoe kunnen we u helpen?

Omdat het verlies van een dierbare een heel ingrijpende gebeurtenis is, begeleiden we u in alle stappen voor, tijdens en na de uitvaart.

We regelen niet alleen de praktische kant van de uitvaart. We maken ook tijd om te luisteren, zodat we rekening kunnen houden met de (uitvaart)wensen en het budget van de overleden dierbare en/of de nabestaanden. Elke uitvaart is een héél persoonlijke aangelegenheid. Een mooi afscheid is ook noodzakelijk om een pijnlijk verlies te kunnen verwerken en een plaatsje te geven.

Geschiedenis

Wij begrijpen dat er, kort na het overlijden van een geliefde, veel op u afkomt. U wordt getroffen door onzekerheid en verdriet waardoor u op zo’n moment niet alles zelf kunt regelen. Gelukkig hoeft dat ook niet. Uitvaartzorg Jaeken kan u die zorg uit handen nemen, met zekerheid, jarenlange ervaring en een goede nazorg.

Het is onze taak om u – in een voor u pijnlijke periode – op een discrete, serene en persoonlijke manier te begeleiden.

Zorg om, aandacht voor, begeleiding van de nabestaanden, kortom: waardig en respectvol aanwezig zijn is onze leidraad.

Warmte en gevoel overbrengen, een steun zijn en tegelijkertijd op een professionele manier ongedwongen de wensen en verlangens van de nabestaanden invullen en uitvoeren zijn onze troeven.

Dit alles zorgt voor een zeer persoonlijke aanpak.
Elke persoon, elke familie is immers uniek en heeft eigen wensen.
Dit kunnen aanvoelen en in goede banen leiden is voor ons een noodzaak.


Stel een vraag

* verplicht in te vullen