Nieuws

Kom langs voor meer info over een uitvaartverzekering

Afscheid nemen kost geld. Wees voorbereid en regel het nu voor later met een uitvaartverzekering. Want daarmee zijn de kosten van uw uitvaart op voorhand gedekt ter waarde van het verzekerde kapitaal. Gemoedsrust voor u én voor uw nabestaanden, want zij moeten later geen moeilijke beslissingen meer nemen.

Wenst u graag meer informatie over de voordelen van een uitvaartverzekering?

DELA-adviseur Patrick Van Baelen bespreekt deze graag met u tijdens een infomoment in ons uitvaartcentrum telkens op de derde woensdag van de maand.

Stel hem op die dagen van 16u tot 18u al uw vragen omtrent een uitvaartverzekering. Kunt u niet tijdens bovenstaande dagen? Geen probleem, maak een afspraak voor een andere datum en dan spreken we graag met u af:

0474 186 408
pvbaelen@delaenterprises.be

Wees welkom!

Wat u nog moet weten:

  • DELA Natura- en levensverzekeringen N.V. – Belgisch bijkantoor (ondernemingsnr. 0665.931.229) gelegen te Noorderplaats 5 bus 2 te 2000 Antwerpen, bijkantoor van DELA Natura- en levensverzekeringen N.V.
  • Vennootschap naar NL recht (KvK-nummer 17078393), gelegen te Oude Stadsgracht 1, 5611DD Eindhoven (Nederland)
  • Toegelaten voor Tak 21 levensverzekeringen onder codenr. 2864; fabrikant DELA Uitvaartzorgplan, levensverzekering Tak 21 onderworpen aan BE recht.
  • Dekt levenslang uw uitvaartkosten voor het bedrag waarvoor u verzekerd bent.
  • In het eerste jaar is zelfmoord niet gedekt.
  • Offerte en premieberekening: www.dela.be en/of uw makelaar.
  • Enkel de Algemene voorwaarden en de Bijzondere voorwaarden zijn bindend. Als u kosteloos een kopie wenst van de documenten op deze pagina, gelieve een e-mail te sturen naar info@dela.be.
  • Klachten: contact@dela.be of Ombudsman Verzekeringen (de Meeûsplantsoen 35, 1000 Brussel).

Uitgebreide informatie over het DELA Uitvaartzorgplan vindt u in de Infofiche en in de Algemene voorwaarden. We adviseren u om onderstaande informatie door te nemen voor u deze uitvaartverzekering afsluit.

Infofiche DELA Uitvaartzorgplan - Algemene voorwaarden - Segmentatiecriteria - MiFID Brochure - Privacyverklaring - Cookiebeleid - Gebruiksvoorwaarden