Hoe kunnen we u helpen?

Omdat het verlies van een dierbare een heel ingrijpende gebeurtenis is, begeleiden we u in alle stappen voor, tijdens en na de uitvaart.

We regelen niet alleen de praktische kant van de uitvaart. We maken ook tijd om te luisteren, zodat we rekening kunnen houden met de (uitvaart)wensen en het budget van de overleden dierbare en/of de nabestaanden. Elke uitvaart is een héél persoonlijke aangelegenheid. Een mooi afscheid is ook noodzakelijk om een pijnlijk verlies te kunnen verwerken en een plaatsje te geven.

Geschiedenis

Uitvaartcentrum Harry werd in 1970 opgericht door René Harry. In 1983 nam Johnny Reweghs de zaak over op 19-jarige leeftijd. De winkel en het funerarium werden volledig vernieuwd, en stralen nu een huiselijke sfeer uit.

Op 1 augustus 2012 nam Patrick Neys de fakkel over van Johnny Reweghs als uitvaartcentrum manager van 'Harry'. Op 1 mei 2015 gaf Patrick op zijn beurt de fakkel door aan Robin Gilis. Hij verliet in 2020 het uitvaartcentrum waarna Shana De Jonghe het roer als uitvaartondernemer overnam.

Stel een vraag

* verplicht in te vullen