Hoe kunnen we u helpen?

Omdat het verlies van een dierbare een heel ingrijpende gebeurtenis is, begeleiden we u in alle stappen voor, tijdens en na de uitvaart.

We regelen niet alleen de praktische kant van de uitvaart. We maken ook tijd om te luisteren, zodat we rekening kunnen houden met de (uitvaart)wensen en het budget van de overleden dierbare en/of de nabestaanden. Elke uitvaart is een héél persoonlijke aangelegenheid. Een mooi afscheid is ook noodzakelijk om een pijnlijk verlies te kunnen verwerken en een plaatsje te geven.

Geschiedenis

Uitvaartzorg Harry werd opgericht in 1970 door René Harry en werd vervolgens overgenomen door Johnny Reweghs in 1983 wie zorgde voor de verdere uitbouw en naamsbekendheid van het Uitvaartcentrum. De winkel en het funerarium werden toenmalig vernieuwd en omgetoverd tot een huiselijk gebouw met een warme en huiselijke sfeer.

In 2015 werd de fakkel doorgegeven aan Robin Gilis wie zorgde voor een jonge wind binnen de werking van het Uitvaartcentrum. Sedert 2020 startten wij een nauwe samenwerking met Uitvaartzorg Permentier.

Stel een vraag

* verplicht in te vullen