Hoe kunnen we u helpen?

Omdat het verlies van een dierbare een heel ingrijpende gebeurtenis is, begeleiden we u in alle stappen voor, tijdens en na de uitvaart.

We regelen niet alleen de praktische kant van de uitvaart. We maken ook tijd om te luisteren, zodat we rekening kunnen houden met de (uitvaart)wensen en het budget van de overleden dierbare en/of de nabestaanden. Elke uitvaart is een héél persoonlijke aangelegenheid. Een mooi afscheid is ook noodzakelijk om een pijnlijk verlies te kunnen verwerken en een plaatsje te geven.

Geschiedenis

Uitvaartzorg Harry werd opgericht in 1970 door René Harry en werd in 1983 overgenomen door Johnny Reweghs. Hij zorgde voor de verdere uitbouw en naamsbekendheid van het uitvaartcentrum. Om een nog betere dienstverlening te garanderen sloot Harry zich in 2007 aan bij DELA.

Uitvaartzorg Permentier werd opgericht in 1919 te Kumtich. Door een snelle groei van de zaak volgde er een tweede vestiging te Wommersom en in 2009 door de overname van begrafenissen Winnen een bijkomend pand in Tienen.

In dit pand werd in 2017 een mooie investering gedaan in een volledig nieuw uitvaartcentrum, moderner en groter, waar alle hedendaagse faciliteiten beschikbaar zijn. Uitvaartzorg Permentier beschikt over een serene aula voor 200 personen, 2 groetkamers en 2 ruime koffiezalen voor maximaal 150 personen.

December 2019 werd de start van een nieuw hoofdstuk. Permentier sloot zich aan bij DELA om de nabestaanden nog beter ten dienst te staan en er groeide ook een nauwe samenwerking met Uitvaartzorg Harry. De dienstverlening werd ook uitgebreid met een persoonlijke nabestaandenzorg, waarbij elke familie administratieve ondersteuning krijgt na de uitvaart. Eind 2021 besloot de familie Permentier andere wegen te bewandelen en de fakkel definitief over te dragen aan uitvaartondernemer Günther Sterckx.

Günther is tot op heden verantwoordelijk voor zowel Uitvaartzorg Harry als Uitvaartzorg Permentier. Met zijn jarenlange ervaring binnen de uitvaartsector draagt hij en zijn voltalig team een persoonlijke, warme en zeer familiale aanpak hoog in het vaandel.

Vanaf 2024 zullen de beide huizen verder gaan onder de naam
Uitvaartzorg Harry – Permentier DELA.

Stel een vraag

* verplicht in te vullen