Hoe kunnen we u helpen?

Omdat het verlies van een dierbare een heel ingrijpende gebeurtenis is, begeleiden we u in alle stappen voor, tijdens en na de uitvaart.

We regelen niet alleen de praktische kant van de uitvaart. We maken ook tijd om te luisteren, zodat we rekening kunnen houden met de (uitvaart)wensen en het budget van de overleden dierbare en/of de nabestaanden. Elke uitvaart is een héél persoonlijke aangelegenheid. Een mooi afscheid is ook noodzakelijk om een pijnlijk verlies te kunnen verwerken en een plaatsje te geven.

Geschiedenis

Uitvaartcentrum Bogaerts is een echt monument: Jules Bogaerts opende de zaak in 1928. De goede naam en faam reiken veel verder dan Sint-Antonius Zoersel waar het centrum gevestigd is. Fons Bogaerts nam de leiding van zijn vader over in 1969. Zelf kan hij nu ook al meer dan 41 jaar ervaring voorleggen. In 1992 liet hij een mooi rouwcentrum bouwen.

Jaarlijks verzorgt hij zo'n 200 uitvaarten. Dankzij zijn doorgedreven service mocht hij de uitvaarten verzorgen van bekende Vlamingen als Rik Van Steenbergen en Luc Philips.

Om een nog betere dienstverlening te garanderen, sloot uitvaartcentrum Bogaerts zich in 2010 aan bij DELA. Uitvaartcentrum Stynen volgde in 2011. Nu bundelen zij de krachten in Zoersel om rouwende families zo goed mogelijk bij te staan.

In oktober 2012 gaf Fons de fakkel door.

Stel een vraag

* verplicht in te vullen

   

Onze medewerkers

Peter Hofmans

Lauren Yearsley

Lauren Yearsley

Dominique Van Laethem

Dominique Van Laethem