Hoe kunnen we u helpen?

Omdat het verlies van een dierbare een heel ingrijpende gebeurtenis is, begeleiden we u in alle stappen voor, tijdens en na de uitvaart.

We regelen niet alleen de praktische kant van de uitvaart. We maken ook tijd om te luisteren, zodat we rekening kunnen houden met de (uitvaart)wensen en het budget van de overleden dierbare en/of de nabestaanden. Elke uitvaart is een héél persoonlijke aangelegenheid. Een mooi afscheid is ook noodzakelijk om een pijnlijk verlies te kunnen verwerken en een plaatsje te geven.

Geschiedenis

De familie Bleyaert had in 1999 de wens om in Knokke-Heist een uitvaartcentrum te bouwen waar de overledene met zijn familie centraal staat. Bij het realiseren van het uitvaartcentrum zijn er dan ook heel bewuste keuzes gemaakt. Zo werd er werk gemaakt van verschillende individuele afscheidskamers, zithoeken, een ontvangstruimte, een aula voor rouwplechtigheden en een winkelgedeelte. Dit alles met als doel 'een goede rouwverwerking'. Om een nog betere dienstverlening te garanderen, sloot Bleyaert zich in 2005 aan bij DELA.

Elke plechtigheid is uniek. Daarom dragen de medewerkers van Bleyaert Knokke-Heist details hoog in het vaandel. De medewerkers vinden tevens dat ze een maatschappelijke rol te vervullen hebben. Zo verzorgen ze exclusief de uitvaarten voor het OCMW van Knokke-Heist. Ze staan echter ook open voor nabestaanden die een beroep doen op andere uitvaartverzorgers.

Op 6 november 2018, na bijna twintig jaar, is het team verhuisd van de Natiënlaan naar Kalvekeetdijk 181A te Knokke-Heist. In het moderne gebouw kunnen de nabestaanden op een stijlvolle en persoonlijke manier afscheid nemen. De architectuur van het pand ondersteunt de visie op uitvaartzorg. Betrokkenheid staat daarbij centraal.

Vanaf 2024 zal Uitvaartzorg Bleyaert Knokke verder gaan onder de naam Uitvaartzorg Bleyaert DELA

Stel een vraag

* verplicht in te vullen