Hoe kunnen we u helpen?

Omdat het verlies van een dierbare een heel ingrijpende gebeurtenis is, begeleiden we u in alle stappen voor, tijdens en na de uitvaart.

We regelen niet alleen de praktische kant van de uitvaart. We maken ook tijd om te luisteren, zodat we rekening kunnen houden met de (uitvaart)wensen en het budget van de overleden dierbare en/of de nabestaanden. Elke uitvaart is een héél persoonlijke aangelegenheid. Een mooi afscheid is ook noodzakelijk om een pijnlijk verlies te kunnen verwerken en een plaatsje te geven.

Geschiedenis

Uitvaartzorg ‘Mevrouw Bertje Deborre’ is geboren uit een familiebedrijf dat werd opgericht in 1969. In 1996 namen Bertje en haar man de zaak over van hun schoonouders en op 2 mei 1997 zwaaiden de deuren van hun nieuwe funerarium open.

De missie van Bertje Deborre en haar medewerkers bestaat erin om zich de volle 100% in te zetten voor de families en het verlies zo draaglijk mogelijk te maken op een warme en aangename manier. Het gaat om vertrouwen geven, hen bijstaan, waarderen en steunen in moeilijke tijden.

In 2019 werd de zaak overgegeven aan DELA met Sonja Geuens als uitvaartondernemer. Een gevestigde waarde in de sector met meer dan 43 jaar ervaring als uitvaartondernemer, en dit met de nodige passie, een luisterend oor en medeleven bij de getroffen families en nabestaanden.

Vanaf november 2023 zal Uitvaartzorg Deborre verder gaan onder de naam Uitvaartzorg Deborre DELA.

Stel een vraag

* verplicht in te vullen