Repatriëring

De repatriëring van een overledene is een complexe gebeurtenis. Ons repatriëringteam beschikt niet alleen over alle technische knowhow, maar ook over een betrouwbaar netwerk van internationale relaties. Onze mensen vervullen hun delicate opdracht steeds in de best mogelijke technische en economische omstandigheden.

De opvang van de familie van de overledene staat centraal. Voor ons is het essentieel dat de getroffen families attent en vol medeleven worden bijgestaan. Wij luisteren naar de nabestaanden en bieden hen de nodige hulp.

Wij staan permanent in contact met de familie van de overledene, de opdrachtgever en onze buitenlandse correspondent. We zorgen voor de reservatie van de vlucht of de overbrenging met daartoe speciaal uitgeruste wagens. Wij brengen het stoffelijke overschot tot bij de binnen- of buitenlandse uitvaartondernemer, die de familie zelf kiest.

Eventueel kunnen wij ook de crematie organiseren in België of in het buitenland en zorgen voor de overbrenging van de urn.

Kortom: We regelen uw repatriëringen van A tot Z, ongeacht het land van overlijden of het land van bestemming en ongeacht de nationaliteit of religie van de overledene.