Een uitvaartverzekering, een hele geruststelling

Met het DELA Uitvaartzorgplan voorziet u een bedrag om de uitvaartkosten te betalen. Uw nabestaanden krijgen bovendien persoonlijke hulp en advies, ook ná de uitvaart.

Ontdek het Uitvaartzorgplan

Een persoonlijke begrafenis of crematie

Geen enkele uitvaartverzorger in België heeft zo'n complete dienstverlening als DELA. Onze medewerkers zorgen voor een waardig en persoonlijk afscheid.
Met DELA sta je niet alleen

Zoek een begrafenisondernemer

Wat is een uitvaartverzekering?

Een uitvaartverzekering is een verzekering waarbij u via een periodieke bijdrage geld verzamelt voor uw uitvaart. Dankzij een uitvaartverzekering hoeven nabestaanden zich geen (financiële) zorgen te maken. De kosten van de begrafenis of crematie zijn immers op voorhand gedekt. De uitvaartverzekering van DELA heet het DELA Uitvaartzorgplan.

Lees meer over een uitvaartverzekering


Levensverzekering, overlijdensverzekering en uitvaartverzekering vergelijken

We hebben vastgesteld dat heel wat mensen de subtiele verschillen tussen een levensverzekering en een overlijdensverzekering niet kennen. U kan deze verzekeringsproducten voortaan met een uitvaartverzekering vergelijken. We hebben een handige vergelijkingstabel klaargestoomd met de belangrijkste kenmerken van deze 3 verzekeringsproducten, heel helder en duidelijk uitgelegd.

Doe de vergelijking

Hoeveel kost een uitvaart?

wat kost een uitvaart

Een studie van DELA toont aan dat uitvaartkosten verviervoudigd zijn sinds 1978. Als deze evolutie zich verder zet, kan een uitvaart in 2038 gemiddeld
€ 17.248 kosten.

Bereken uw uitvaartkosten

Stappenplan na overlijden

stappenplan

Wanneer een dierbare overlijdt, overheerst het verdriet. De praktische kant van het overlijden is wel het laatste waarmee nabestaanden geconfronteerd willen worden.
Om u te helpen, stelde DELA een stappenplan op.
Bekijk het stappenplan

Safe In Heaven

Maak op safeinheaven.be een digitale kluis aan voor uw online profielen en belangrijke documenten.

Before You Go

www.BeforeYouGo.be is de online referentie op het vlak van overlijden, rouwen, verlies, uitvaart en alle aanverwante thema's.