Hoe kunnen we u helpen?

Omdat het verlies van een dierbare een heel ingrijpende gebeurtenis is, begeleiden we u in alle stappen voor, tijdens en na de uitvaart.

We regelen niet alleen de praktische kant van de uitvaart. We maken ook tijd om te luisteren, zodat we rekening kunnen houden met de (uitvaart)wensen en het budget van de overleden dierbare en/of de nabestaanden. Elke uitvaart is een héél persoonlijke aangelegenheid. Een mooi afscheid is ook noodzakelijk om een pijnlijk verlies te kunnen verwerken en een plaatsje te geven.

Geschiedenis

Uitvaartzorg Permentier werd opgericht in 1919 te Kumtich. Door een snelle groei van de zaak volgde er een bijkomend pand in Tienen en Wommersom en in 2009 een overname van begrafenissen Winnen.

In 2017 werd er een mooie investering gedaan in een nog groter en moderner uitvaartcentrum waar alle hedendaagse faciliteiten beschikbaar zijn. In het uitvaartcentrum te Tienen beschikken wij over een serene aula voor 200 personen, twee rouwkamers en 2 ruime koffiezalen voor maximaal 150 personen.

December 2019 werd de start van een nieuw hoofdstuk. Didier Permentier sloot zich aan bij DELA om de nabestaanden nog beter ten dienst te staan en er groeide ook een nauwe samenwerking met Uitvaartzorg Harry. Zo is de dienstverlening nog meer uitgebreid met een persoonlijke nabestaandenzorg, welke elke familie administratief verder opvangt na de uitvaart.

Eind 2021 besloot Didier Permentier andere wegen te bewandelen en de fakkel definitief over te dragen aan Günther Sterckx. Günther is op heden verantwoordelijk voor uitvaartcentra Harry & Permentier. Met zijn jarenlange ervaring binnen de uitvaartsector draagt hij een persoonlijke, warme en zeer familiale aanpak hoog in het vaandel.


Stel een vraag

* verplicht in te vullen