Hoe kunnen we u helpen?

Omdat het verlies van een dierbare een heel ingrijpende gebeurtenis is, begeleiden we u in alle stappen voor, tijdens en na de uitvaart.

We regelen niet alleen de praktische kant van de uitvaart. We maken ook tijd om te luisteren, zodat we rekening kunnen houden met de (uitvaart)wensen en het budget van de overleden dierbare en/of de nabestaanden. Elke uitvaart is een héél persoonlijke aangelegenheid. Een mooi afscheid is ook noodzakelijk om een pijnlijk verlies te kunnen verwerken en een plaatsje te geven.

Geschiedenis

Uitvaartzorg Permentier werd opgericht in 1919 door Donny Evarist te Kumtich met als opvolger Louis Permentier in 1989. Louis bouwde Uitvaartzorg Permentier verder uit door een nieuw en toenmalig eerste funerarium te bouwen. Door een snelle groei van de zaak volgde er in 1991 al een tweede huis te Wommersom. In 2001 werd de fakkel overgedragen naar zoon Didier Permentier die een jonge wind was binnen de organisatie van het Uitvaartcentrum en het verder uitbouwde naar een modern uitvaartcentrum met oog voor verdere groei, dit liet zich blijken in 2009 bij de overname van begrafenissen Winnen.

In 2017 werd er een mooie investering gedaan in een nog groter en moderner uitvaartcentrum waar alle hedendaagse faciliteiten beschikbaar zijn. In het uitvaartcentrum te Tienen beschikken wij over een serene aula voor 200 personen, twee rouwkamers en 2 ruime koffiezalen voor maximaal 150 personen.

December 2019 werd de start van een nieuw hoofdstuk. Didier sloot zich aan bij DELA om de nabestaanden nog beter ten dienst te staan en er groeide ook een nauwe samenwerking met Uitvaartzorg Harry. Zo is de dienstverlening nog meer uitgebreid naar een persoonlijke “nabestaanden zorg”, welke elke familie administratief verder opvangt na de uitvaart.


Stel een vraag

* verplicht in te vullen