Menu
Contact

Een afscheidsceremonie op maat van uw ideeën of wensen? U kunt dit nu al vrijblijvend plannen. Het enige wat u hoeft te doen, is uw uitvaartwensen vastleggen in onze digitale wilsbeschikking en officialiseren in een laatste wilsbeschikking bij uw gemeente of stad. Op die manier wordt uw ceremonie een mooie weerspiegeling van uw leven. Een fijne herinnering voor alle nabestaanden, die geen moeilijke beslissingen meer moeten nemen.

Onze begrafenisondernemers helpen u graag met het invullen van uw uitvaartwensen. Aarzel dus niet om nu al eens een bezoekje te brengen aan een uitvaartcentrum in uw buurt.

Leg uw uitvaartwensen vast

Een uitvaart helemaal volgens uw wensen

Aanmelden bij MijnDELA 


Nog geen account? Registreer
Liever een echt familiefeest. Met grote pannen paella, zijn lievelingsgerecht.

Papa kreeg zijn familiefeest. Het was mooi weer die dag. De paella was heerlijk. En na het eten zijn we op het terras van de feestzaal gaan zitten.

Lees het verhaal van Sabine en Thérèse.

Hoe uw uitvaartwensen officialiseren in een laatste wilsbeschikking?

1. Leg uw uitvaartwensen vast in MijnDELA.

2. Print ze en voeg ze toe aan uw officiële laatste wilsbeschikking bij uw gemeente of stad als uitvaartcontract.

3. Na uw overlijden doet de begrafenisondernemer aangifte bij de gemeente en wordt uw laatste wilsbeschikking met uw persoonlijke uitvaartwensen vrijgegeven. U mag gerust zijn dat uw uitvaartwensen gerespecteerd zullen worden.
Het is elke keer weer een voorrecht om samen met de nabestaanden te zorgen voor een persoonlijk afscheid.
Thijs Uitterhoeve - DELA uitvaartondernemer

Vrijblijvend en voor iedereen...

Bij DELA krijgt iedereen de kans om zijn uitvaartwensen vast te leggen in een digitale wilsbeschikking. Daarna kan u uw uitvaartwensen makkelijk officialiseren in een laatste wilsbeschikking bij uw stad of gemeente. Dus ook als u niet over een DELA Uitvaartzorgplan beschikt, geniet u van deze gratis service. Bovendien kunt u op elk moment uw uitvaartwensen aanpassen via MijnDELA.

Dit is geheel vrijblijvend. U hoeft uw uitvaartwensen dus niet op voorhand vast te leggen, maar het helpt uw nabestaanden wel. Zo hoeven ze tijdens de voorbereidingen van uw uitvaart geen moeilijke beslissingen te nemen. Wilt u enkel de financiële kant van uw uitvaart regelen voor uw nabestaanden? Ook dat kan, met een DELA Uitvaartzorgplan. Zo zijn de kosten van uw uitvaart op voorhand geregeld. Een hele geruststelling, zowel voor uw nabestaanden als voor u.

Praat erover met familie of vrienden...

Mensen zijn vaak bang dat iets voor altijd vastligt. Dat geldt ook voor hun uitvaartwensen. We willen benadrukken dat uw uitvaartwensen een continu proces is. U kunt dus altijd terugkomen op uw keuzes, aanpassingen doorvoeren of zelfs nieuwe wensen toevoegen. Het belangrijkste is dat u over uw laatste wilsbeschikking praat met uw nabestaanden. Zo weten ze precies waar ze later aan toe zijn, hoe ze uw uitvaart moeten aanpakken. Een hele geruststelling, zowel voor hen als voor u.

Vind een begrafenisondernemer

Bezoek een begrafenisondernemer in uw buurt die u kan helpen bij het vastleggen van uw uitvaartwensen.

Daarnaast zorgt de uitvaartondernemer voor een gedetailleerde offerte op maat, rekening houdend met deze wensen.

Wil u weten wat een uitvaart naar uw wensen zal kosten? Bezoek dan de uitvaartkosten-pagina.

Vind een begrafenisondernemer