Menu
Zoek
Contact

Een levensverzekering: meer financiële zekerheid

Wil je graag een extra spaarpotje voorzien? Met een levensverzekering bouw je kapitaal op dat je in de toekomst voor verschillende doelen kan gebruiken. Afhankelijk van het doel, zijn er verschillende soorten levensverzekeringen.

Maak hier een simulatie voor de levensverzekering van DELA, het DELA Uitvaartzorgplan.
Bereken mijn premie
DELA Uitvaartzorgplan

Is een levensverzekering nuttig?

Uitbetaling bij leven

Op je 65 jaar heb je een bepaalde levensstandaard opgebouwd die je wenst te behouden. Een aanvullende levensverzekering, zoals ‘pensioensparen’, kan hierop het perfecte antwoord bieden.

Uitbetaling bij overlijden

Je gezin moet dan verder met een inkomen minder. Een extra duwtje in de rug is welkom. Een overlijdensverzekering en een uitvaartverzekering zijn voorbeelden.

Maak een simulatie voor de levensverzekering van DELA
Bereken mijn premie

Het DELA Uitvaartzorgplan is een levensverzekering Tak 21. Deze uitvaartverzekering beschermt je naasten tegen de financiële gevolgen van een overlijden en begeleidt hen tijdens het rouwproces. Benieuwd naar de kostprijs van een DELA verzekering? Maak een simulatie.

Bereken mijn premie

Wat is een levensverzekering Tak 21? Is Tak 21 veilig? Is er fiscale aftrek bij een levensverzekering? En wat is het verschil met een levensverzekering Tak 23? Het antwoord op al jouw vragen vind je in deze blog.

Lees het artikel