Menu
Zoek
Contact

Kan DELA u helpen met uw keuze voor een begrafenisondernemer?

Als verzekerde bij DELA bent u vrij in uw keuze van begrafenisondernemer. Dat kan een begrafenisondernemer zijn van DELA, maar dat hoeft niet. U of uw nabestaanden kiezen de begrafenisondernemer in alle vrijheid.

Kiest u voor een DELA begrafenisondernemer?

Dan staat een ervaren professional uw nabestaanden met raad en daad bij voor de organisatie van een mooie en gepersonaliseerde uitvaart.

Voor DELA-verzekerden biedt de DELA-begrafenisondernemer bovendien een korting (uw ‘DELA-voordeel’) aan van 10% op de uitvaartfactuur, met een maximum van 500 euro. Deze korting wordt toegepast op de prijs van al onze producten en diensten, met uitzondering van voorgeschoten kosten en kosten m.b.t. de externe dienstverlening, zoals bv. taksen, crematie, koffietafel, concessie en postzegels.

Wenst u op voorhand uw afscheidsceremonie al vast te leggen?

Een afscheidsceremonie op maat van uw ideeën of wensen? U kunt dit nu al vrijblijvend plannen. Het enige wat u hoeft te doen, is uw uitvaartwensen vastleggen in een digitale wilsbeschikking en online bewaren. Op die manier wordt uw ceremonie een mooie weerspiegeling van uw leven. Een fijne herinnering voor alle nabestaanden. Bij overlijden maakt DELA uw wilsbeschikking over aan de nabestaande(n).

Terug naar categorie overzicht

Gerelateerd