Menu
Zoek
Contact

Wat is het DELA Uitvaartzorgplan?

Het DELA Uitvaartzorgplan is de uitvaartverzekering van uitvaartspecialist DELA. Het is een individuele Tak 21 levensverzekering waarmee u de kosten van uw uitvaart op voorhand regelt. Zo hoeven uw nabestaanden zich later geen zorgen te maken over de financiële, administratieve en praktische verwikkelingen na de uitvaart.

Het DELA Uitvaartzorgplan biedt u naast financiële ontzorging nog veel meer: nabestaandenzorg, bijstand en advies. Zo krijgen uw nabestaanden ook administratieve en emotionele ondersteuning. Deze dienstverlening wordt aangeboden na de uitvaart, waarbij de consulent nabestaandenzorg van DELA naar de naaste familie gaat (of een virtueel gesprek met hen heeft in social distance tijden) om hen te begeleiden en te helpen met de praktische en administratieve zaken.

DELA zorgt daarnaast voor repatriëring uit het buitenland indien het overlijden van de verzekerde daar heeft plaatsgevonden. Indien het een overlijden in België betreft, maar de gezinsleden op dat moment in het buitenland vertoeven, zal DELA deze gezinsleden ook kosteloos terug naar België brengen.

Om hulp te bieden bij het intense verdriet na overlijden van een dierbare, biedt DELA ook psychologische bijstand aan. Verder kan de bijstand assistent op vraag van de nabestaanden extra diensten regelen na het overlijden van een dierbare.

Zo wil DELA verzekerden én nabestaanden maximaal ontzorgen, telkens op maat van wat de klant vraagt of nodig heeft tijdens een moeilijk moment in zijn/haar leven.

Terug naar categorie overzicht

Gerelateerd