Uitvaartcentrum Raes

"We gaan tot het uiterste om aan de kleinste wensen te kunnen voldoen. Dat kunnen we alleen maar realiseren dankzij de totale inzet van onze ploeg. Voor mensen in nood zijn we de vertrouwenspersonen die hen vriendelijk en behulpzaam bijstaan en adviseren. We helpen mensen bij het maken van de juiste keuzes."

Annick Bauwens
Begrafenisondernemer

Wie zijn we

Kijk vooruit

premie berekenen

Dankzij een uitvaartverzekering van DELA hoeven uw nabestaanden zich geen financiële zorgen te maken. De kosten van een begrafenis of crematie zijn immers op voorhand gedekt. Het verdriet kan u hen niet besparen, de kosten gelukkig wél. Wij adviseren u graag. Bereken uw maandelijkse premie.

Stappenplan bij overlijden

wat moet u regelen na een overlijden

Wanneer een dierbare overlijdt, overheerst het verdriet. Tegelijkertijd worden de nabestaanden geconfronteerd met heel wat praktische zaken tijdens deze moeilijke periode. Om u te helpen, stelden we een stappenplan op. Wat moet u regelen na een overlijden?

Ons uitvaartcentrum in beeld

Uitvaartcentrum

Hoe ziet uw uitvaart eruit?

Een begrafenis of crematie? Adèle of Eric Clapton? Een koffietafel of een uitgebreid afscheidsdiner? Hoe moet uw persoonlijke uitvaart eruit zien? Vul de digitale wilsbeschikking in en leg uw uitvaartwensen tot in detail vast. Zo bent u zeker dat u de uitvaart krijgt die u wenst.

Safe In Heaven

Maak op safeinheaven.be een digitale kluis aan voor uw online profielen en belangrijke documenten.

BeforeYouGo.be

www.BeforeYouGo.be is de online referentie op het vlak van dood, rouwen, verlies, uitvaart en alle aanverwante thema's.

Overlijdensberichten

Op www.ingedachten.be kan u de rouwregisters tekenen bij overlijdensberichten van een dierbare of bekende persoon.